PVC Windows VEKA / Montaža

Početna»Proizvodi»PVC prozori VEKA

Montaža

Posebnu pažnju je potrebno posvetiti ugradnji ALU & PVC stolarije. Od montaže u mnogome zavisi rok trajanja Vaših novih prozora i njihovo pravilno funkcionisanje. Stolarija proizvedena po najvišim standardima u pogonima TERMOINZENJERING-a zahteva stručnu montažu na terenu.

Ugradnju stolarije obavlja stručna ekipa montera zaposlenih u Termoiznenjering-u i specijalno obučenih za pravilnu i stručnu ugradnju stolarije. Ukoliko se radi zamena prozora, po pravilu, u istom danu se izmeštaju stari otvori i ugrađuju novi prozori.

Pre početka demontaže pristupa se detaljnoj zaštiti unutrašnjeg enterijera.

Nakon ugradnje nove stolarije, šef ekipe montera će zajedno sa Vama proveriti funkciju svakog ugrađenog prozora nakon čega Vam dostavlja kompletnu dokumentaciju (Protokol o primopredaji, račun sa fiskalnim isečkom, Garantni List kao i uputsvo za pravilnu upotrebu i pravilno održavanje stolarije). Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

Saradnja se ne završava ugradnjom i naplatom stolarije. Preduzeće Termoinženjering je ponosno na svoju brigu o klijentima i nakon ugradnje prozora. U garantnom roku sve eventualne intervencije se izvršavaju u kratkom roku i bez ikakve naplate. Nakon isteka garantnog roka, obezbeđen je trajni servis.

Do novih prozora u 6 koraka
Montaža
HVALA VAM NA UKAZANOM POVERENJU!