Zatvori

Korišćenje kolačića i prikupljanje podataka korisnika
Korišćenjem ovog sajta vi prihvatate korišćenje HTML-cookies/kolačića koji se postvaljaju na vaš računar i predstavljaju tekstualne datoteke koje prilikom vaše posete veb sajtu šalju nazad informacije o sajtovima sa kojih ste došli na naš sajt i kretanju kroz naš sajt. Prikupljanje ovih informacija nam pomaže da bolje prepoznamo navike posetilaca našeg veb-sajta kako bi mogli da poboljšamo pretragu sajta i unapredimo funkcionisanja veb-sajta. Možete onemogućiti kolačiće aktiviranjem postavke na svom pregledaču koja vam omogućava da odbacite podešenja svih ili nekih kolačića. Na ovom sajtu mogu da se prikupljaju i podaci korisnika na kontakt formi. Pomenute podatke korisnik sajta ostavlja dobrovoljno u formularu i to se smatra saglasnošću da se ti podaci koriste u svrhu kontakta, statističke obrade posećenosti našeg sajta, zakazivanja sastanaka sa predstavnicima firme. Garantujemo da podatke prikupljene na taj način koristimo interno bez ustupanja trećim licima.

ZA MOJ TOPLI DOM

Termoinženjering istorija

1992
1998
2022
2009
2010

Nekoliko godina kasnije

Cilj preduzeća je najbrži odgovor na zahteve klijenata, najviši kvalitet proizvoda po svim Evropskim normama, briga o kupcu nakon isporučenog proizvoda i konkurentna cena.

U poslednjih par godina proizvodi TERMOINŽENJERING-a su sve prisutniji na tržistu zemalja Evropske Unije (Francuska, Nemačka) i stalno je prisutan trend rasta izvoza.

2014

Termoinženjering danas

Danas se proizvodi TERMOINŽENJERING-a izvoze na tržište zemalja Evropske Unije (Francuska, Nemačka, Austrija) i Švajcarske i stalno je prisutan trend rasta izvoza.

Naš tim

Naši partneri

Naši klijenti